PEDALLAR TOROSLARIN KALBİNDE

Serik Gazi Ortaokulu Spor Kulübü'nün, beden eğitimi zümresinin katkılarıyla 2022 yılı Antalya il birincisi Serik Gazi Ortaokulu bisiklet takımı sporcuları ve yine 2022 yılı il ikincisi Serik Gazi İmam-Hatip Ortaokulu sporcularından oluşan bisiklet gönüllüsü öğrencilerimizin katılımı, velilerimizin izni ve desteğiyle Serik Belediyesi eski bisiklet antrenörü ve Bisiklet Milli Takımı Antrenörü Hasan Aslan koordinatörlüğünde Antalya Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen Antalya ili İbradı ilçesindeki "PEDALLAR TOROSLARIN KALBİNDE" etkinliğine katılım sağladık.

Sporcu öğrencilerimiz Torosların zirvesinde, muhteşem bir doğada İbradı'nın en güzel yerlerini, düğmeli evleri, Altınbeşik mağarası ve diğer güzelliklerini görme şansı buldular, mis gibi Toros havasını ciğerlerine çekip bu muhteşem doğada Bisiklet Milli Takım Antrenörümüz Hasan Aslan rehberliğinde pedal çevirdiler. Muhteşem doğanın keyfini çıkardılar.

Başta Torosların zirvesinde bu güzel etkinliği düzenleyen Antalya Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’müze, Bisiklet Milli Takımı Antrenörü Hasan Aslan hocamıza, ulaşım desteği veren Serik Belediye Başkanı Sayın Enver Aputkan 'a, Serik Belediyesi Spor Müdürlüğü’ne, katılım sağlayan sporcu öğrencilerimize, destek veren velilerimize ve emeği geçen herkese teşekkür eder, bu tür etkinliklerin devamını dileriz.

20.02.2024 243

20-02-202420-02-202420-02-202420-02-202420-02-202420-02-2024