Let’s Meet in Europe eTwinning Projesi

Okulumuzun e-Twinning proje çalışmaları başladı.

Okulumuzun ortaklarından olduğu Let’s Meet In Europe adlı e-Twinning projemizin çalışmaları başladı. Okulumuzun ortaklarından olduğu Let’s Meet In Europe adlı e-Twinning projemizin çalışmaları başladı.Türkiye,Yunanistan,Romanya,İtalya,Gürcistan,Moldova,Portekiz,İspanya, Bosna Hersek, Ukrayna,Sırbistan, Kıbrıs,Polonya, Arnavutluk, Ürdün, Kuzey Makedonya ve Litvanyadan 82 okulun katıldığı oldukça kapsamlı olan bu projemizde amacımız, öğrencilerimizin kendi kültürleri, kökenleri, gelenekleri ve değerlerini tanımaları ve önemini farketmeleri, diğer ülkelerdeki arkadaşlarına bu mirası tanıtmaları, böylece Avrupa bölgesinin kültürel zenginliği ve çeşitliliği hakkında bilgi sahibi olmalarıdır.

Projemiz İngilizce olarak yürütüleceğinden, öğrencilerimizin dil gelişimi olumlu etkilenecek, farklı ülkelerden arkadaşlarıyla bu becerilerini geliştirecek ve dijital platformları ve Web araçlarını kullanarak dijital becerilerini de arttıracaklardır.

24.10.2023 153