Deneme Sınavı Başarısı

Türkiye'nin geleceği olan gençlerimiz, her geçen gün başarılarıyla bizleri gururlandırmaya devam ediyorlar. Serik Gazi Ortaokulu 6. sınıf öğrencisi Emine Cengiz de bu gençlerimizden sadece biri. Emine, son yapılan denemede Türkiye birincisi olmayı başardı.

Emine'nin bu başarısı, sadece kendisi için değil, aynı zamanda okulu ve öğretmenleri için de büyük bir gurur kaynağı oldu. Bu başarı, Emine'nin sadece zeki ve çalışkan olmasından değil, aynı zamanda disiplinli ve azimli olmasından da kaynaklanıyor.

Türkiye'nin birincisi olan Emine, öğrencilere örnek bir model olmuştur. Emine'nin bu başarısı, diğer öğrencileri de çalışmaya ve kendilerini geliştirmeye teşvik edecektir. Kendisini bu başarıdan dolayı tebrik ediyor ve Emine'ye başarılar diliyoruz.

18.01.2024 259

18-01-2024